Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien?

Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien?

Woensdag 7 februari om 09:21

Jeppe en Jantien maken tijdens hun huwelijksreis een ritje met de auto maar rijden niet helemaal goed. Dat zorgt voor wat frictie: 'Deze afslag!?' De kersverse bruidegom begint vervolgens wat te schelden maar wordt direct terechtgewezen: 'Hey hey hey...'

'Kwam niet meer bij'
Wat kun je het beste doen in zulke situaties? Erom lachen. Dus dat doen de twee dan ook maar: 'Ik kwam niet meer bij door de reactie van hem', vertelt Jantien.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien? Jeppe en Jantien maken tijdens hun huwelijksreis een ritje met de auto maar rijden niet helemaal goed. Dat zorgt voor wat frictie: 'Deze afslag!?' De kersverse bruidegom begint vervolgens wat te schelden maar wordt direct terechtgewezen: 'Hey hey hey...' 'Kwam niet meer bij'Wat kun je het beste doen in zulke situaties? Erom lachen. Dus dat doen de twee dan ook maar: 'Ik kwam niet meer bij door de reactie van hem', vertelt Jantien. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: gooit Dirk de handdoek in de ring? "Voldoe niet aan het verlanglijstje" Bekijk deze video » CLASH tussen Johan Derksen en Merel Ek in Vandaag Inside: 'Gênant, is dat een vak?' Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien?

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's