Expert Married at First Sight is bezorgd: 'Erik speelt toneel' (video)

Expert Married at First Sight is bezorgd: 'Erik speelt toneel' (video)

Donderdag 8 februari om 13:57

In Married at First Sight lijkt het erop dat Gerben en Erik een ‘match made in heaven’ zijn. Het loopt allemaal goed met het stel op de dag van het huwelijk, toch is expert Patrick van Veen bezorgd. Hij wil blij zijn, maar ziet dat Erik toneel speelt. Volgens hem is hij bezig een plaatje neer te zetten en moet hij gaan landen en zichzelf zijn…

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Expert <em>Married at First Sight</em> is bezorgd: 'Erik speelt toneel' (video) In Married at First Sight lijkt het erop dat Gerben en Erik een ‘match made in heaven’ zijn. Het loopt allemaal goed met het stel op de dag van het huwelijk, toch is expert Patrick van Veen bezorgd. Hij wil blij zijn, maar ziet dat Erik toneel speelt. Volgens hem is hij bezig een plaatje neer te zetten en moet hij gaan landen en zichzelf zijn… Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien? Bekijk deze video » Married At First Sight: kijkers gaan los op X over Anneke die Dirk afwijst vanwege gebit Bekijk deze video » Gekwetste Dirk tegen Anneke in Married at First Sight: ‘Het is voor mij klaar’ Bekijk deze video »
TV :
Expert Married at First Sight is bezorgd: 'Erik speelt toneel' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's