Hart van Nederland: meerdere gewonden bij ongeval Breda, bestuurder raakt bekneld (video)

Hart van Nederland: meerdere gewonden bij ongeval Breda, bestuurder raakt bekneld (video)

Donderdag 8 februari om 19:04

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere gewonden bij ongeval Breda, bestuurder raakt bekneld (video) Meerdere mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Breda, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Een van de bestuurders raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: automobilist schiet politie te hulp bij aanhouding mensensmokkelaar (video) Bekijk deze video » Bewoners wijk naast De Kuip zijn wildplassen en onveiligheid tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat (HvNL) Bekijk deze video » Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Meerdere mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een auto-ongeluk in Breda, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Een van de bestuurders raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's