Bewoners wijk naast De Kuip zijn wildplassen en onveiligheid tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat (HvNL)

Bewoners wijk naast De Kuip zijn wildplassen en onveiligheid tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat (HvNL)

Bewoners wijk naast <em>De Kuip</em> zijn wildplassen en onveiligheid tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat (<em>HvNL</em>) De bewoners van de wijk naast De Kuip zijn het wildplassen en de onveilige situaties tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat. In Hart van Nederland doen zij hun beklag. Dubbel parkeren, zwerfafval, onrust, het is nog nooit zo erg geweest. DENK-fractievoorzitter Serkan Soytekin trekt zich de klachten aan en gaat het probleem aankaarten in een debat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland bewoners onveilige flat in Delfzijl moeten er blijven wonen Bekijk deze video » Burgemeester Apeldoorn over mogelijke bevrijdingsactie door boeren: "Nog geen sprake van" (HvNL) Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - AZ (KNVB Beker) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 8 februari om 09:17

De bewoners van de wijk naast De Kuip zijn het wildplassen en de onveilige situaties tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat. In Hart van Nederland doen zij hun beklag. Dubbel parkeren, zwerfafval, onrust, het is nog nooit zo erg geweest. DENK-fractievoorzitter Serkan Soytekin trekt zich de klachten aan en gaat het probleem aankaarten in een debat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's