Hart van Nederland: automobilist schiet politie te hulp bij aanhouding mensensmokkelaar (video)

Hart van Nederland: automobilist schiet politie te hulp bij aanhouding mensensmokkelaar (video)

Donderdag 8 februari om 17:39

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist schiet politie te hulp bij aanhouding mensensmokkelaar (video) Politieagenten hebben een wilde achtervolging op camera vastgelegd. Een man die verdacht wordt van mensensmokkel probeerde naar België te vluchten, maar een oplettende automobilist stak daar een stokje voor. Hart van Nederland deelde de beelden waarop te zien is dat een behulpzame automobilist de verdachte blokkeert. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Apeldoorn over mogelijke bevrijdingsactie door boeren: "Nog geen sprake van" (HvNL) Bekijk deze video » Bewoners wijk naast De Kuip zijn wildplassen en onveiligheid tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat (HvNL) Bekijk deze video » Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Politieagenten hebben een wilde achtervolging op camera vastgelegd. Een man die verdacht wordt van mensensmokkel probeerde naar België te vluchten, maar een oplettende automobilist stak daar een stokje voor. Hart van Nederland deelde de beelden waarop te zien is dat een behulpzame automobilist de verdachte blokkeert.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's