Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (Hart van Nederland)

Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (Hart van Nederland)

Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (<em>Hart van Nederland</em>) Een ongeluk in het industriegebied Waalhaven in Rotterdam heeft een persoon het leven gekost. De politie meldt dat een heistelling is omgevallen, de man die tientallen meters hoog in de lift zat is hierbij om het leven gekomen. Het is nog niet bekend hoe de heistelling kon omvallen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland bewoners onveilige flat in Delfzijl moeten er blijven wonen Bekijk deze video » Burgemeester Apeldoorn over mogelijke bevrijdingsactie door boeren: "Nog geen sprake van" (HvNL) Bekijk deze video » Bewoners wijk naast De Kuip zijn wildplassen en onveiligheid tijdens Feyenoordwedstrijden spuugzat (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 8 februari om 14:21

Een ongeluk in het industriegebied Waalhaven in Rotterdam heeft een persoon het leven gekost. De politie meldt dat een heistelling is omgevallen, de man die tientallen meters hoog in de lift zat is hierbij om het leven gekomen. Het is nog niet bekend hoe de heistelling kon omvallen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's