Bridget Maasland over Mart Smeets: 'Zo dom, hij heeft geen idee' (video)

Bridget Maasland over Mart Smeets: 'Zo dom, hij heeft geen idee' (video)

Donderdag 8 februari om 17:57

Het onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag bij de NPO is ook in De RTL Boulevard-Podcast het onderwerp van gesprek. Bridget Maasland is niet te spreken over Mart Smeets na zijn interview met Coen Verbraak.

Dom
Bridget Maasland, Eric de Munck en Rob Goossens bespreken uitvoerig de stand van zaken rondom het rapport Van Rijn en analyseren ook de uitspraken van - de van geen schuld bewuste - Mart Smeets. 'Hij heeft echt geen idee.' Bekijk de beelden hieronder.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Bridget Maasland over <em>Mart Smeets</em>: 'Zo dom, hij heeft geen idee' (video) Woedende Mart Smeets botst met Coen Verbraak over werkcultuur NPO: 'Klaar!' (video) Bekijk deze video » Het onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag bij de NPO is ook in De RTL Boulevard-Podcast het onderwerp van gesprek. Bridget Maasland is niet te spreken over Mart Smeets na zijn interview met Coen Verbraak. DomBridget Maasland, Eric de Munck en Rob Goossens bespreken uitvoerig de stand van zaken rondom het rapport Van Rijn en analyseren ook de uitspraken van - de van geen schuld bewuste - Mart Smeets. 'Hij heeft echt geen idee.' Bekijk de beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Talkshow Op1 stopt definitief: Khalid & Sophie maken hun entree op de late avond Bekijk deze video » Angela de Jong sloopt Mart Smeets: 'Allesbehalve hoffelijk' Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland over Mart Smeets: 'Zo dom, hij heeft geen idee' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's