Chantal (Wenkie) over MAFS-Anneke: 'Ze moet gewoon alleen blijven' (video)

Chantal (Wenkie) over MAFS-Anneke: 'Ze moet gewoon alleen blijven' (video)

Donderdag 8 februari om 21:14

In RTL Boulevard blikt Chantal, van Married at First Sight seizoen 5, terug op de mislukte romance tussen Anneke en Dirk. 'Anneke moet gewoon alleen blijven.'

Chantal (Wenkie) over <em>MAFS</em>-Anneke: 'Ze moet gewoon alleen blijven' (video) In RTL Boulevard blikt Chantal, van Married at First Sight seizoen 5, terug op de mislukte romance tussen Anneke en Dirk. 'Anneke moet gewoon alleen blijven.' DramaHet negende seizoen van Married at First Sight is er nu al een voor in de boeken. Waar de meeste stellen elkaar nog aan het ontdekken zijn, zien kijkers woensdagavond hoe het liefdessprookje van Anneke en Dirk uitloopt op een drama. Oud-deelnemer Chantal, beter bekend als Wenkie, weet hoe dit is en ook of dit ooit nog goed kan komen. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Married At First Sight: kijkers gaan los op X over Anneke die Dirk afwijst vanwege gebit Bekijk deze video »
TV :
Chantal (Wenkie) over MAFS-Anneke: 'Ze moet gewoon alleen blijven' (video)

Drama
Het negende seizoen van Married at First Sight is er nu al een voor in de boeken. Waar de meeste stellen elkaar nog aan het ontdekken zijn, zien kijkers woensdagavond hoe het liefdessprookje van Anneke en Dirk uitloopt op een drama. Oud-deelnemer Chantal, beter bekend als Wenkie, weet hoe dit is en ook of dit ooit nog goed kan komen.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's