Hart van Nederland: vrouw (89) overlijdt na aanrijding met lijnbus (video)

Hart van Nederland: vrouw (89) overlijdt na aanrijding met lijnbus (video)

Vrijdag 9 februari om 17:46

<em>Hart van Nederland</em>: vrouw (89) overlijdt na aanrijding met lijnbus (video) Bij een ongeluk tussen een lijnbus en een auto tussen Kimswerd en Arum is vanmiddag een vrouw overleden De hulpdiensten, waaronder de brandweer, twee ambulances en meerdere politieauto's, kwamen met spoed ter plaatse. Later volgde ook een traumahelikopter. De auto van de vrouw belandde in de sloot, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Caroline van der Plas loopt weg bij landbouwdebat: 'Hier ben ik niet van gediend' (video) Bekijk deze video » Brand in schuur Noordwijk: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Burgemeester Aboutaleb bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeluk tussen een lijnbus en een auto tussen Kimswerd en Arum is vanmiddag een vrouw overleden De hulpdiensten, waaronder de brandweer, twee ambulances en meerdere politieauto's, kwamen met spoed ter plaatse. Later volgde ook een traumahelikopter. De auto van de vrouw belandde in de sloot, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's