Burgemeester Aboutaleb bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video)

Burgemeester Aboutaleb bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video)

Vrijdag 9 februari om 16:31

<em>Burgemeester Aboutaleb</em> bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video) Burgemeester Ahmed Aboutaleb bezocht donderdag voor het eerst de plek van de verschrikkelijke explosie van ruim anderhalve week geleden. Voor werkzaamheden zat de burgemeester in het buitenland. Buurtbewoners zijn blij dat de burgemeester nu terug is en de komst van Aboutaleb wordt zeer gewaardeerd. Rotterdam kan nog even van haar burgemeester genieten, in het najaar zwaait Aboutaleb na ruim 15 jaar af. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heistelling valt om in Rotterdam, een man overleden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Caroline van der Plas loopt weg bij landbouwdebat: 'Hier ben ik niet van gediend' (video) Bekijk deze video » Brand in schuur Noordwijk: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Burgemeester Ahmed Aboutaleb bezocht donderdag voor het eerst de plek van de verschrikkelijke explosie van ruim anderhalve week geleden. Voor werkzaamheden zat de burgemeester in het buitenland. Buurtbewoners zijn blij dat de burgemeester nu terug is en de komst van Aboutaleb wordt zeer gewaardeerd. Rotterdam kan nog even van haar burgemeester genieten, in het najaar zwaait Aboutaleb na ruim 15 jaar af.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's