Wil Johan Derksen echt geen premier worden? 'De Kamer is toe aan rock 'n roll!' (video)

Wil Johan Derksen echt geen premier worden? 'De Kamer is toe aan rock 'n roll!' (video)

Zaterdag 10 februari om 10:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wil <em>Johan Derksen</em> echt geen premier worden? 'De Kamer is toe aan rock 'n roll!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kreeg in de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside een foto voorgeschoteld van een billboard bij Staphorst, met zijn hoofd en de tekst ‘Johan for President’ erop. Staat Derksen open voor een baan in de politiek? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen kreeg in de vrijdag-uitzending van Vandaag Inside een foto voorgeschoteld van een billboard bij Staphorst, met zijn hoofd en de tekst ‘Johan for President’ erop. Staat Derksen open voor een baan in de politiek?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's