Chaos in Den Haag: 'Politici moeten meer respect voor elkaar hebben' (video)

Chaos in Den Haag: 'Politici moeten meer respect voor elkaar hebben' (video)

Zaterdag 10 februari om 13:42

Chaos in <em>Den Haag</em>: 'Politici moeten meer respect voor elkaar hebben' (video) Politiek Den Haag: het lijkt soms wel een schoolplein. Waar leden van de ene partij weglopen met leden van een andere partij kunnen ze leden van andere partijen niet luchten. Ook deze week was het weer raak. Wat vindt Nederland van de ontstane situatie? Hart van Nederland zocht het uit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: twee personen overleden bij ernstig ongeval Stadskanaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden bij ernstig scooterongeluk Sas van Gent (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw op fiets overleden door aanrijding met lijnbus in Arnhem (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Politiek Den Haag: het lijkt soms wel een schoolplein. Waar leden van de ene partij weglopen met leden van een andere partij kunnen ze leden van andere partijen niet luchten. Ook deze week was het weer raak. Wat vindt Nederland van de ontstane situatie? Hart van Nederland zocht het uit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's