Hart van Nederland: twee personen overleden bij ernstig ongeval Stadskanaal (video)

Hart van Nederland: twee personen overleden bij ernstig ongeval Stadskanaal (video)

Zaterdag 10 februari om 10:20

<em>Hart van Nederland</em>: twee personen overleden bij ernstig ongeval Stadskanaal (video) De slachtoffers van het dodelijke ongeluk bij Stadskanaal zijn een 33-jarige man uit de Groningse gemeente en een 41-jarige man uit de gemeente Barendrecht, meldt de politie zaterdagochtend op social media. Volgens Hart van Nederland gebeurde het ongeluk vrijdagavond, de twee auto's botsten op elkaar op de N336. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode en gewonde door botsing twee auto's in Oirschot (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee gewonden bij ernstig scooterongeluk Sas van Gent (video) Bekijk deze video » Nieuwe peiling Tweede Kamer: 52 zetels voor PVV, NSC halveert (video) Bekijk deze video »
TV :

De slachtoffers van het dodelijke ongeluk bij Stadskanaal zijn een 33-jarige man uit de Groningse gemeente en een 41-jarige man uit de gemeente Barendrecht, meldt de politie zaterdagochtend op social media. Volgens Hart van Nederland gebeurde het ongeluk vrijdagavond, de twee auto's botsten op elkaar op de N336.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's