Nieuwe peiling Tweede Kamer: 52 zetels voor PVV, NSC halveert (video)

Nieuwe peiling Tweede Kamer: 52 zetels voor PVV, NSC halveert (video)

Zaterdag 10 februari om 09:48

Nieuwe peiling <em>Tweede Kamer</em>: 52 zetels voor PVV, NSC halveert (video) Het zijn onrustige weken in Den Haag en dat is te merken aan de peilingen. Als er vandaag nieuwe verkiezingen zouden zijn, dan zou - volgens de peilingen - de PVV opnieuw de grootste worden, maar dit keer met 52 zetels. Nu zijn dat er 37. NSC en de VVD halveren bijna. GL-PvdA blijven gelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. HvNL: brommobielen botsen op elkaar in Amsterdam, 93-jarige man aangehouden (video) Bekijk deze video » Schattig: giraffe geboren in dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en gewonde door botsing twee auto's in Oirschot (video) Bekijk deze video »
TV :

Het zijn onrustige weken in Den Haag en dat is te merken aan de peilingen. Als er vandaag nieuwe verkiezingen zouden zijn, dan zou - volgens de peilingen - de PVV opnieuw de grootste worden, maar dit keer met 52 zetels. Nu zijn dat er 37. NSC en de VVD halveren bijna. GL-PvdA blijven gelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's