HvNL: brommobielen botsen op elkaar in Amsterdam, 93-jarige man aangehouden (video)

HvNL: brommobielen botsen op elkaar in Amsterdam, 93-jarige man aangehouden (video)

Vrijdag 9 februari om 20:16

<em>HvNL</em>: brommobielen botsen op elkaar in Amsterdam, 93-jarige man aangehouden (video) In Amsterdam-Zuid botsten vrijdagmiddag twee brommobielen op elkaar. De politie heeft een 93-jarige bestuurder aangehouden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het ernstige ongeluk, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. PETA vindt dat dieren in draaimolens de uitbuiting van levende wezens verheerlijken: 'ABSURD!' Bekijk deze video » Burgemeester Aboutaleb bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (89) overlijdt na aanrijding met lijnbus (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Amsterdam-Zuid botsten vrijdagmiddag twee brommobielen op elkaar. De politie heeft een 93-jarige bestuurder aangehouden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het ernstige ongeluk, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's