Hart van Nederland: dode en gewonde door botsing twee auto's in Oirschot (video)

Hart van Nederland: dode en gewonde door botsing twee auto's in Oirschot (video)

Zaterdag 10 februari om 08:49

<em>Hart van Nederland</em>: dode en gewonde door botsing twee auto's in Oirschot (video) In het Brabantse Oirschot is vrijdagavond een vrouw om het leven gekomen door een verkeersongeluk. Een andere persoon raakte gewond, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Aboutaleb bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (89) overlijdt na aanrijding met lijnbus (video) Bekijk deze video » HvNL: brommobielen botsen op elkaar in Amsterdam, 93-jarige man aangehouden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Brabantse Oirschot is vrijdagavond een vrouw om het leven gekomen door een verkeersongeluk. Een andere persoon raakte gewond, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's