Schattig: giraffe geboren in dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem (video)

Schattig: giraffe geboren in dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem (video)

Vrijdag 9 februari om 21:01

Schattig: giraffe geboren in dierentuin <em>Burgers' Zoo</em> in Arnhem (video) Op vrijdagochtend 9 februari ontdekten de dierverzorgers van Burgers' Zoo in de stal een pasgeboren Rothschildgiraffe. Het jong stond al overeind op zijn lange pootjes en keek alert rond. De geboorte heeft in de nacht ervoor plaats gevonden. Hart van Nederland deelde de beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Aboutaleb bezoekt plaats van explosie Rotterdam: 'Fijn dat hij er is' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw (89) overlijdt na aanrijding met lijnbus (video) Bekijk deze video » HvNL: brommobielen botsen op elkaar in Amsterdam, 93-jarige man aangehouden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op vrijdagochtend 9 februari ontdekten de dierverzorgers van Burgers' Zoo in de stal een pasgeboren Rothschildgiraffe. Het jong stond al overeind op zijn lange pootjes en keek alert rond. De geboorte heeft in de nacht ervoor plaats gevonden. Hart van Nederland deelde de beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's