Eus wijst op unicum in Vandaag Inside: 'Johan geeft toe dat hij ernaast zat, wat Omtzigt betreft'

Eus wijst op unicum in Vandaag Inside: 'Johan geeft toe dat hij ernaast zat, wat Omtzigt betreft'

Dinsdag 13 februari om 08:27

Johan Derksen was eind vorig jaar zo ongeveer lyrisch over Pieter Omtzigt maar na de mislukte formatiegesprekken van afgelopen weken lijkt van dat respect nog maar weinig over te zijn: 'Hij is een ongeleid projectiel', geeft hij aan bij Vandaag Inside.

'Geen land mee te bezeilen'
'Het is de man die jij op het zadel gehesen hebt', kaatst Wilfred Genee terug en ook Sam Hagens weet dat nog goed: 'Jij was ervan overtuigd dat hij de grote held was die het land zou redden.' Johan is tot inkeer gekomen na een gesprek met Hélène Hendriks, die Omtzigt meemaakte bij de ter ziele gegane talkshow HLF8. 'Er was na afloop geen land mee te bezeilen.'

Geeft Johan ongelijk toe?
Özcan Akyol valt iets anders op: 'Je kan Johan nu wel in een hoek drijven maar eigenlijk is het een uniek moment want zo vaak geeft Johan niet toe dat hij ernaast zat.' Dat vraagt om een reactie van het 'geweten van SBS': 'Ik zat er ook niet naast maar mijn ogen zijn nu open gegaan.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Eus wijst op unicum in <em>Vandaag Inside</em>: 'Johan geeft toe dat hij ernaast zat, wat Omtzigt betreft' Johan Derksen was eind vorig jaar zo ongeveer lyrisch over Pieter Omtzigt maar na de mislukte formatiegesprekken van afgelopen weken lijkt van dat respect nog maar weinig over te zijn: 'Hij is een ongeleid projectiel', geeft hij aan bij Vandaag Inside. 'Geen land mee te bezeilen''Het is de man die jij op het zadel gehesen hebt', kaatst Wilfred Genee terug en ook Sam Hagens weet dat nog goed: 'Jij was ervan overtuigd dat hij de grote held was die het land zou redden.' Johan is tot inkeer gekomen na een gesprek met Hélène Hendriks, die Omtzigt meemaakte bij de ter ziele gegane talkshow HLF8. 'Er was na afloop geen land mee te bezeilen.' Geeft Johan ongelijk toe?Özcan Akyol valt iets anders op: 'Je kan Johan nu wel in een hoek drijven maar eigenlijk is het een uniek moment want zo vaak geeft Johan niet toe dat hij ernaast zat.' Dat vraagt om een reactie van het 'geweten van SBS': 'Ik zat er ook niet naast maar mijn ogen zijn nu open gegaan.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 12 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's