Bizar: Huub en Beate slapen 15 jaar in de woonkamer (HMMIK)

Bizar: Huub en Beate slapen 15 jaar in de woonkamer (HMMIK)

Dinsdag 13 februari om 09:43

Vijftien jaar geleden begint Huub aan het strippen van hun huis. Hij wil het huis opknappen, maar krijgt dan een hersenbloeding. Huub is hierdoor erg onzeker geworden en dat staat hem in het dagelijks leven enorm in de weg: "Je wilt het zo graag, maar het gaat gewoon niet meer." Sindsdien is er niks meer aan het huis gebeurd en slapen Huub en Beate al die jaren in de woonkamer. Hun neef Wesley schakelt de hulp van John Williams in om hen te helpen. Bekijk een HMMIK-fragment met Huub en Beate hieronder.

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

Bizar: Huub en Beate <em>slapen 15 jaar</em> in de woonkamer (<em>HMMIK</em>) Vijftien jaar geleden begint Huub aan het strippen van hun huis. Hij wil het huis opknappen, maar krijgt dan een hersenbloeding. Huub is hierdoor erg onzeker geworden en dat staat hem in het dagelijks leven enorm in de weg: "Je wilt het zo graag, maar het gaat gewoon niet meer." Sindsdien is er niks meer aan het huis gebeurd en slapen Huub en Beate al die jaren in de woonkamer. Hun neef Wesley schakelt de hulp van John Williams in om hen te helpen. Bekijk een HMMIK-fragment met Huub en Beate hieronder. Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook HMMIK: geel rokershuis omgetoveerd in mooie woning, bekijk hier het resultaat! Bekijk deze video » HMMIK gemist? Onzekere Huub vertelt over zijn hersenbloeding Bekijk deze video »
TV :
Bizar: Huub en Beate slapen 15 jaar in de woonkamer (HMMIK)

Actuele video's

Meer actuele video's