HMMIK gemist? Onzekere Huub vertelt over zijn hersenbloeding

HMMIK gemist? Onzekere Huub vertelt over zijn hersenbloeding

Dinsdag 13 februari om 09:32

Nadat Huub in 2006 een hersenbloeding krijgt, is zijn leven niet meer hetzelfde. Alles wat voorheen vanzelf ging, gaat nu een stuk moeizamer en dat frustreert hem. Hij is hierdoor erg onzeker geworden en dat staat hem in het dagelijks leven enorm in de weg: "Je wilt het zo graag, maar het gaat gewoon niet meer", zegt Huub in het onderstaande fragment.

Slaapkamer
Toch lukt het John Williams en het HMMIK-team weer. Na vijtien jaar in de woonkamer te hebben geslapen kunnen Huub en Beate eindelijk weer tot rust komen in hun eigen slaapkamer. Bekijk het fragment met een emotionele Huub hieronder.

Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv.

<em>HMMIK</em> gemist? Onzekere Huub vertelt over zijn <em>hersenbloeding</em> Nadat Huub in 2006 een hersenbloeding krijgt, is zijn leven niet meer hetzelfde. Alles wat voorheen vanzelf ging, gaat nu een stuk moeizamer en dat frustreert hem. Hij is hierdoor erg onzeker geworden en dat staat hem in het dagelijks leven enorm in de weg: "Je wilt het zo graag, maar het gaat gewoon niet meer", zegt Huub in het onderstaande fragment. SlaapkamerToch lukt het John Williams en het HMMIK-team weer. Na vijtien jaar in de woonkamer te hebben geslapen kunnen Huub en Beate eindelijk weer tot rust komen in hun eigen slaapkamer. Bekijk het fragment met een emotionele Huub hieronder. Help, Mijn Man is Klusser! is elke maandag om 20:30 te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Help, Mijn Man is Klusser! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook HMMIK: John Williams geïrriteerd over niet afgemaakte woning, "hoeft geen masterpiece te zijn" Bekijk deze video » HMMIK: geel rokershuis omgetoveerd in mooie woning, bekijk hier het resultaat! Bekijk deze video »
TV :
HMMIK gemist? Onzekere Huub vertelt over zijn hersenbloeding

Actuele video's

Meer actuele video's