Kan Gordon de aandacht tóch niet missen?

Kan Gordon de aandacht tóch niet missen?

Dinsdag 13 februari om 08:02

Aandacht is alles voor mensen als Gordon en dus keert de geplaagde entertainer tóch maar weer terug op Instagram. 'Hij heeft zich voorgenomen om geen privé-dingen meer te posten maar wel dingen over zijn carrière', vertelt een van zijn aartsrivalen, Evert Santegoeds. Mooi voornemen maar het is natuurlijk wachten tot er weer een selfie met een nieuwe fling verschijnt...

Nieuw album
Gordon gaat, nadat hij jaren geleden aangaf nóóít meer te zullen gaan zingen en zelfs een afscheidsconcert gaf, toch weer een album uitbrengen. Daarbij krijgt hij hulp van pianst Bernd van den Bos en de eerste berichten/tonen zijn positief: 'Ik heb twee liedjes gehoord en het klinkt heel goed', laat William Rutten weten.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Kan <em>Gordon</em> de aandacht tóch niet missen? Aandacht is alles voor mensen als Gordon en dus keert de geplaagde entertainer tóch maar weer terug op Instagram. 'Hij heeft zich voorgenomen om geen privé-dingen meer te posten maar wel dingen over zijn carrière', vertelt een van zijn aartsrivalen, Evert Santegoeds. Mooi voornemen maar het is natuurlijk wachten tot er weer een selfie met een nieuwe fling verschijnt... Nieuw albumGordon gaat, nadat hij jaren geleden aangaf nóóít meer te zullen gaan zingen en zelfs een afscheidsconcert gaf, toch weer een album uitbrengen. Daarbij krijgt hij hulp van pianst Bernd van den Bos en de eerste berichten/tonen zijn positief: 'Ik heb twee liedjes gehoord en het klinkt heel goed', laat William Rutten weten. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Albert Verlinde: 'Schandalig dat Gordon dit gedaan heeft' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Verborgen Verleden: Gordon wil de oorsprong van z'n persoonlijke issues onderzoeken Bekijk deze video » Zoet: Claire & Vivé Meiland schitteren in spijkerjurkjes Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's