Verborgen Verleden: Gordon wil de oorsprong van z'n persoonlijke issues onderzoeken

Verborgen Verleden: Gordon wil de oorsprong van z'n persoonlijke issues onderzoeken

Vrijdag 19 januari om 12:59

Zondag is Gordon te gast in Verborgen Verleden. Hij duikt in zijn eigen familiegeschiedenis. Zijn z’n voorouders bijvoorbeeld ook muzikaal, en hadden zij net als hij persoonlijke problemen?

Lees verder onder de video.

<em>Verborgen Verleden</em>: Gordon wil de oorsprong van z'n persoonlijke issues onderzoeken Zondag is Gordon te gast in Verborgen Verleden. Hij duikt in zijn eigen familiegeschiedenis. Zijn z’n voorouders bijvoorbeeld ook muzikaal, en hadden zij net als hij persoonlijke problemen? Lees verder onder de video. 'Waarom zijn wij zo?'“Kunnen we achterhalen waarom wij zo zijn?”, zegt Gordon in een fragment van Verborgen Verleden dat wordt uitgezonden bij Shownieuws. “We zijn best wel voortvarend, ondernemend, dominant. Maar ook best wel met heel veel issues en ook persoonlijke problemen. Ik ben gewoon benieuwd waar die oorsprong ligt.” Gordon liep pas geleden in Casa di Beau nog helemaal leeg over zijn issues en stukgelopen relatie met Gavin. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Verborgen Verleden met Gordon is op zaterdag 20 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken. Gerard Joling duidelijk over vervolg Geer & Goor: ‘Het is van baan’ (De Oranjewinter) Bekijk deze video » Johan Derksen over Gordon: "Hij straalt een en al ellende uit" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Emotionele Gordon doet ontdekking over familie in Verborgen Verleden (video) Bekijk deze video »
TV :

'Waarom zijn wij zo?'
“Kunnen we achterhalen waarom wij zo zijn?”, zegt Gordon in een fragment van Verborgen Verleden dat wordt uitgezonden bij Shownieuws. “We zijn best wel voortvarend, ondernemend, dominant. Maar ook best wel met heel veel issues en ook persoonlijke problemen. Ik ben gewoon benieuwd waar die oorsprong ligt.” Gordon liep pas geleden in Casa di Beau nog helemaal leeg over zijn issues en stukgelopen relatie met Gavin.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Verborgen Verleden met Gordon is op zaterdag 20 januari om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's