Bitcoin knalt omhoog: waar gaat de koers heen volgens The Bitcoin Family?

Bitcoin knalt omhoog: waar gaat de koers heen volgens The Bitcoin Family?

Dinsdag 13 februari om 13:05

De prijs van Bitcoin en van altcoins als Ethereum en Solana is de afgelopen dagen werkelijk omhoog geknald en dat is natuurlijk goed nieuws voor Didi Taihuttu. De Nederlandse ondernemer, die in verschillende tv-programma's te zien was, verkocht enige jaren geleden al zijn eigendommen en stak de oprbengst vervolgens in Bitcoin.

'Explosie'
Daar moet je stalen zenuwen voor hebben aangezien de prijs van de cryptomunt nogal volatiel is. Zo stond Bitcoin begin vorig jaar nog op zo'n 17.000 dollar om gisteren de 50.000 weer aan te tikken. Tuhuttu, die met zijn gezin de wereld rondreist, kan daar uiteraard wel van genieten: 'Dit is de eerste fantastische grafiek van vandaag, om jullie te laten zien hoe mooi deze groene candles explodeerden, van 48.000 naar boven de 50.000', vertelt hij bijvoorbeeld in zijn blog.

Wat nu? Waar gaat de koers volgens het hoofd van The Bitcoin Family naartoe? Bekijk de video hieronder:

Bitcoin knalt omhoog: waar gaat de koers heen volgens <em>The Bitcoin Family</em>? De prijs van Bitcoin en van altcoins als Ethereum en Solana is de afgelopen dagen werkelijk omhoog geknald en dat is natuurlijk goed nieuws voor Didi Taihuttu. De Nederlandse ondernemer, die in verschillende tv-programma's te zien was, verkocht enige jaren geleden al zijn eigendommen en stak de oprbengst vervolgens in Bitcoin. 'Explosie'Daar moet je stalen zenuwen voor hebben aangezien de prijs van de cryptomunt nogal volatiel is. Zo stond Bitcoin begin vorig jaar nog op zo'n 17.000 dollar om gisteren de 50.000 weer aan te tikken. Tuhuttu, die met zijn gezin de wereld rondreist, kan daar uiteraard wel van genieten: 'Dit is de eerste fantastische grafiek van vandaag, om jullie te laten zien hoe mooi deze groene candles explodeerden, van 48.000 naar boven de 50.000', vertelt hij bijvoorbeeld in zijn blog. Wat nu? Waar gaat de koers volgens het hoofd van The Bitcoin Family naartoe? Bekijk de video hieronder: Bekijk ook Noorderkou op komst? 'Verschrikkelijk koud in maart' Bekijk deze video »
Nieuws :
Bitcoin knalt omhoog: waar gaat de koers heen volgens The Bitcoin Family?

Actuele video's

Meer actuele video's