Noorderkou op komst? 'Verschrikkelijk koud in maart'

Noorderkou op komst? 'Verschrikkelijk koud in maart'

Dinsdag 13 februari om 12:19

Mediameteoroloog, mooie titel overigens, Marc Putto denkt dat de winter nog lang niet voorbij is en dat het weleens ijs- en ijskoud kan gaan worden volgende maand: 'Maart zou wel eens verschrikkelijk koud kunnen worden gedurende tenminste een week', schrijft hij op X.

'Noorderkou'
Putto voorzag enige weken geleden overigens ook een nieuwe sneeuwstorm in februari. Die is echter aan ons land voorbij gegaan. Maar ondanks dat ziet de weerkundig strateeg eind van deze maand de kou toch weer terugkeren: 'Denk in derde decade nog steeds kans op noorderkou!' Kan er dan toch nog een keer geschaatst worden dit jaar?

De X-berichten van Weerprimeur zie je hieronder


Noorderkou op komst? 'Verschrikkelijk koud in <em>maart</em>' Mediameteoroloog, mooie titel overigens, Marc Putto denkt dat de winter nog lang niet voorbij is en dat het weleens ijs- en ijskoud kan gaan worden volgende maand: 'Maart zou wel eens verschrikkelijk koud kunnen worden gedurende tenminste een week', schrijft hij op X. 'Noorderkou'Putto voorzag enige weken geleden overigens ook een nieuwe sneeuwstorm in februari. Die is echter aan ons land voorbij gegaan. Maar ondanks dat ziet de weerkundig strateeg eind van deze maand de kou toch weer terugkeren: 'Denk in derde decade nog steeds kans op noorderkou!' Kan er dan toch nog een keer geschaatst worden dit jaar? De X-berichten van Weerprimeur zie je hieronder Bekijk ook Stoere Katja Schuurman springt ijskoude water in: 'Echt lekker' (video) Bekijk deze video »
Weer :
Noorderkou op komst? 'Verschrikkelijk koud in maart'

Actuele video's

Meer actuele video's