Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in Married At First Sight!?

Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in Married At First Sight!?

Dinsdag 13 februari om 21:36

In Married At First Sight is na een periode van rust en geluk het huwelijk van Sarath en Malou weer in zwaar weer beland. Een heftige uitspraak van Sarath bracht de nieuwe breuk ter weeg.

Vader
Sarath lijkt zijn teleurstelling over het spaak gelopen huwelijk maar moeilijk te kunnen verwerken. In een woordenwisseling met Malou vergeleek hij de mogelijke scheiding van Malou met het overlijden van zijn vader. Dat viel bij Malou helemaal verkeerd en bracht hun relatie weer naar een donker punt. Hoelang kunnen ze het nog volhouden?

Reacties
De heftige relatie van Malou en Sarath brengt veel ter weeg op sociale media. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in <em>Married At First Sight</em>!? In Married At First Sight is na een periode van rust en geluk het huwelijk van Sarath en Malou weer in zwaar weer beland. Een heftige uitspraak van Sarath bracht de nieuwe breuk ter weeg. VaderSarath lijkt zijn teleurstelling over het spaak gelopen huwelijk maar moeilijk te kunnen verwerken. In een woordenwisseling met Malou vergeleek hij de mogelijke scheiding van Malou met het overlijden van zijn vader. Dat viel bij Malou helemaal verkeerd en bracht hun relatie weer naar een donker punt. Hoelang kunnen ze het nog volhouden? ReactiesDe heftige relatie van Malou en Sarath brengt veel ter weeg op sociale media. Bekijk hieronder een greep uit de reacties. Malou krijgt een hoop bagger over zich heen hier, maar get real... Sarath is ook wel als een verstikkende deken, een donzen vierseizoenendekbed tijdens een hittegolf zonder airco. #MAFS #mafsnl #marriedatfirstsight ??‍♀️ pic.twitter.com/4MOqwhXI36— HappiLyd ??‍⬛?? (@lydialos) February 13, 2024 Nou Malou, ik begrijp je helemaal.#MAFS pic.twitter.com/9A2fQ2VRBO— Miriam Severijns (@miriam200473) February 13, 2024 Onverantwoord dat die zogenaamde experts Sarath mee laten doen. Hij is veel te kwetsbaar voor dit programma. Dit is spelen met mensen om de kijkcijfers. #MAFS— Martha ?️‍? (@Proudteacher68) February 13, 2024 Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heftig: zus Bastiaan vindt Suzanne 'wel prima' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Married At First Sight: kijkers gaan los op X over Anneke die Dirk afwijst vanwege gebit Bekijk deze video » Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in Married At First Sight!?

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's