Pieter Omtzigt geïrriteerd: 'U loopt mijn collega omver'

Pieter Omtzigt geïrriteerd: 'U loopt mijn collega omver'

Woensdag 14 februari om 08:03

Pieter Omtzigt lijkt geen moment rust te hebben, als hij in het gebouw van de Tweede Kamer rondloopt. Overal wordt hij achtervolgd door de pers en dat zorgt soms voor ongemakkelijke situaties: 'U loopt nu mijn collega omver', zegt hij enigszins geïrriteerd tegen een verslaggever van Geenstijl. Wat vinden de heren van Vandaag Inside van dit incident en van de mediaoptredens van Omtzigt?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Pieter Omtzigt geïrriteerd: 'U loopt mijn collega omver' Pieter Omtzigt lijkt geen moment rust te hebben, als hij in het gebouw van de Tweede Kamer rondloopt. Overal wordt hij achtervolgd door de pers en dat zorgt soms voor ongemakkelijke situaties: 'U loopt nu mijn collega omver', zegt hij enigszins geïrriteerd tegen een verslaggever van Geenstijl. Wat vinden de heren van Vandaag Inside van dit incident en van de mediaoptredens van Omtzigt? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 13 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's