Monique Westenberg dist Bridget Maasland en Sarah van Soelen: 'André is al 10 jaar MIJN Valentijn'

Monique Westenberg dist Bridget Maasland en Sarah van Soelen: 'André is al 10 jaar MIJN Valentijn'

Monique Westenberg dist <em>Bridget Maasland</em> en Sarah van Soelen: 'André is al 10 jaar MIJN Valentijn' Monique Westenberg wil graag op Valentijnsdag even laten weten hoe blij ze wel niet is met 'haar' André Hazes. Dat zegt ze hem niet persoonlijk, nee: dat plaatst ze op Instagram zodat iedereen het kan zien. En passant deelt ze ook nog even een sneer uit aan de lange rij van ex-vriendinnen van André van de afgelopen jaren, zoals Sarah van Soelen en Bridget Maasland. 'Mijn Valentijn'Wat zegt ze dan? 'Ondanks alles al 10 jaar mijn Valentijn.' Misschien dat het voor haar zo voelde maar Hazes was duidelijk niet alleen 'haar' Valentijn... De Instagrampost van Monique zie je hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) Bekijk ook First Dates VIPS: Baas B wordt niet herkend door zijn date Bekijk deze video » Wendy van Hout: 'Levenslang met Peter Gillis' Bekijk deze video » Marieke Elsinga opnieuw zwanger: bekijk de beelden Bekijk deze video » First Dates: 'Lelijke mensen kunnen naar Turkije vliegen en dan zijn ze zo knap' Bekijk deze video »
Woensdag 14 februari om 10:47

Monique Westenberg wil graag op Valentijnsdag even laten weten hoe blij ze wel niet is met 'haar' André Hazes. Dat zegt ze hem niet persoonlijk, nee: dat plaatst ze op Instagram zodat iedereen het kan zien. En passant deelt ze ook nog even een sneer uit aan de lange rij van ex-vriendinnen van André van de afgelopen jaren, zoals Sarah van Soelen en Bridget Maasland.

'Mijn Valentijn'
Wat zegt ze dan? 'Ondanks alles al 10 jaar mijn Valentijn.' Misschien dat het voor haar zo voelde maar Hazes was duidelijk niet alleen 'haar' Valentijn...

De Instagrampost van Monique zie je hieronder

Actuele video's

Meer actuele video's