Urgent politiebericht: ontsnapte tbs'er Mouloud Mezlay in Groningen niet zelf benaderen

Urgent politiebericht: ontsnapte tbs'er Mouloud Mezlay in Groningen niet zelf benaderen

Urgent politiebericht: ontsnapte <em>tbs'er Mouloud Mezlay</em> in Groningen niet zelf benaderen In Hart van Nederland een urgent politiebericht: tbs'er Mouloud Mezlay is ontsnapt tijdens zijn verlof. De politie in Groningen is naar hem op zoek omdat de 33-jarige Mouloud dringend medicatie nodig heeft. Het advies is 112 te bellen en hem niet zelf te benaderen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brand Amsterdam: bewoners naar ziekenhuis en kat overleden (video) Bekijk deze video » 112 Vandaag: ouderenbus in Zaandam verwoest door brandstichters (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt reageert op 'dienstauto'-rel: 'Verhaal Plasterk klopt niet' (video Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 15 februari om 08:34

In Hart van Nederland een urgent politiebericht: tbs'er Mouloud Mezlay is ontsnapt tijdens zijn verlof. De politie in Groningen is naar hem op zoek omdat de 33-jarige Mouloud dringend medicatie nodig heeft. Het advies is 112 te bellen en hem niet zelf te benaderen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's