RTL Nieuws: mogelijke schutter tijdens huldigingsfeest van de Kansas City Chiefs overmeesterd (video)

RTL Nieuws: mogelijke schutter tijdens huldigingsfeest van de Kansas City Chiefs overmeesterd (video)

Donderdag 15 februari om 09:47

In RTL Nieuws beelden van het huldigingsfeest van de winnaar van de Super Bowl afgelopen weekend. De Kansas City Chiefs werden bejubeld door tienduizenden fans die aanwezig waren bij de parade van het Americanfootballteam in Kansas City.

Schutter
De paniek was groot toen aan het einde van het feest ineens geschoten werd. Een persoon overleed ter plekke en 21 mensen raakten gewond waaronder negen kinderen. Van de overmeestering van de mogelijke schutter tijdens de parade door omstanders zijn beelden gemaakt. De politie heeft drie mensen aangehouden.

Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder

<em>RTL Nieuws</em>: mogelijke schutter tijdens huldigingsfeest van de Kansas City Chiefs overmeesterd (video) In RTL Nieuws beelden van het huldigingsfeest van de winnaar van de Super Bowl afgelopen weekend. De Kansas City Chiefs werden bejubeld door tienduizenden fans die aanwezig waren bij de parade van het Americanfootballteam in Kansas City. SchutterDe paniek was groot toen aan het einde van het feest ineens geschoten werd. Een persoon overleed ter plekke en 21 mensen raakten gewond waaronder negen kinderen. Van de overmeestering van de mogelijke schutter tijdens de parade door omstanders zijn beelden gemaakt. De politie heeft drie mensen aangehouden. Bekijk het fragment uit RTL Nieuws hieronder Chaos na een dramatisch einde van de festiviteiten in Kansas City Meerdere slachtoffers gemeld bij schietpartij tijdens de parade van de Kansas City Chiefs, winnaars van de laatste Super Bowl.?????????????????????????? pic.twitter.com/8AzevwlVAJ— Van Emmerick Kris (@VanEmmerickKris) February 14, 2024 Usher eert zijn moeder tijdens Super Bowl 2024, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Travis Kelce woedend op eigen coach na wissel in Super Bowl Bekijk deze video » Taylor Swift uit haar dak tijdens Super Bowl 2024 Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: mogelijke schutter tijdens huldigingsfeest van de Kansas City Chiefs overmeesterd (video)

Chaos na een dramatisch einde van de festiviteiten in Kansas City

Actuele video's

Meer actuele video's