Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend!

Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend!

Woensdag 14 februari om 12:07

In tegenstelling tot nogal wat andere stellen in dit seizoen van Married at First Sight waarderen Jerney en Jeffrey elkaar wél. Sterker nog: de newlyweds vermaken zich uitstekend tijdens hun huwelijksreis en er is zelfs al wat gebeurd op amoureus vlak: 'Er is wel het een en ander gebeurd en daar voel ik me heel goed bij', vertelt Jerney.

'Gevoel is goed'
En ook Jeffrey is blij: 'Mijn gevoel is goed. We begrijpen elkaar en er is geen spanning. Er heerst rust en ik denk dat dat een goede basis is om de rest van het experiment aan te gaan.'

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Woensdag in <em>Married at First Sight</em>: er is gezoend! In tegenstelling tot nogal wat andere stellen in dit seizoen van Married at First Sight waarderen Jerney en Jeffrey elkaar wél. Sterker nog: de newlyweds vermaken zich uitstekend tijdens hun huwelijksreis en er is zelfs al wat gebeurd op amoureus vlak: 'Er is wel het een en ander gebeurd en daar voel ik me heel goed bij', vertelt Jerney. 'Gevoel is goed'En ook Jeffrey is blij: 'Mijn gevoel is goed. We begrijpen elkaar en er is geen spanning. Er heerst rust en ik denk dat dat een goede basis is om de rest van het experiment aan te gaan.' Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Erik en Gerben gaan op spannende expeditie Bekijk deze video » First Dates VIPS: Baas B wordt niet herkend door zijn date Bekijk deze video » Monique Westenberg dist Bridget Maasland en Sarah van Soelen: 'André is al 10 jaar MIJN Valentijn' Bekijk deze video » Kruipt Erica naast Martien op Valentijnsdag? 'Moet er niet aan denken, laat mij met rust' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend!

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's