De gijzeling in de Apple Store: bekijk beelden bodycam van gijzelnemer Abdel A.

De gijzeling in de Apple Store: bekijk beelden bodycam van gijzelnemer Abdel A.

Donderdag 15 februari om 15:12

Binnenkort kun je bij Videoland en AT5 kijken naar De gijzeling in de Apple Store. Deze documentaire laat unieke beelden zien van de gijzeling die Amsterdam en de rest van Nederland op 22 februari 2022 in z’n greep hield. In de docu wordt onder meer gesproken met de politie, EOD (Explosieve Opruimingsdienst Defensie) en slachtoffers. Ook worden unieke bodycambeelden van de dader Abdel A. getoond.

Bekijk de beelden van De gijzeling in de Apple Store hieronder. De gijzeling in de Apple Store is op donderdag 22 februari vanaf 20.00 uur te zien bij AT5 en gelijktijdig te streamen bij Videoland.

<em>De gijzeling in de Apple Store</em>: bekijk beelden bodycam van gijzelnemer Abdel A. Binnenkort kun je bij Videoland en AT5 kijken naar De gijzeling in de Apple Store. Deze documentaire laat unieke beelden zien van de gijzeling die Amsterdam en de rest van Nederland op 22 februari 2022 in z’n greep hield. In de docu wordt onder meer gesproken met de politie, EOD (Explosieve Opruimingsdienst Defensie) en slachtoffers. Ook worden unieke bodycambeelden van de dader Abdel A. getoond. Bekijk de beelden van De gijzeling in de Apple Store hieronder. De gijzeling in de Apple Store is op donderdag 22 februari vanaf 20.00 uur te zien bij AT5 en gelijktijdig te streamen bij Videoland. Emotionele beelden: 9-jarige Emily herenigd met vader na gijzeling door Hamas Bekijk deze video » Wintercliff GTST: hoe loopt deze heftige gijzeling af? Bekijk deze video » Docu De gijzeling in de Apple Store vanaf 22 februari op Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
De gijzeling in de Apple Store: bekijk beelden bodycam van gijzelnemer Abdel A.

Actuele video's

Meer actuele video's