Docu De gijzeling in de Apple Store vanaf 22 februari op Videoland: bekijk eerste beelden

Docu De gijzeling in de Apple Store vanaf 22 februari op Videoland: bekijk eerste beelden

Docu <em>De gijzeling in de Apple Store</em> vanaf 22 februari op Videoland: bekijk eerste beelden Binnenkort kun je kijken naar de indringende documentaire De gijzeling in de Apple Store. 22 februari is het precies twee jaar geleden dat de gijzeling in Amsterdam plaatsvond. Niet eerder vertoonde beeldenOp 22 februari 2022 werd Nederland opgeschrikt door een gijzeling in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Precies 2 jaar later kun je kijken naar een tweedelige documentaire die met een intense reconstructie van heel dichtbij laat zien wat er precies gebeurde. De dader eiste miljoenen in cryptovaluta maar kwam om het leven toen hij probeerde te ontsnappen en door een politieauto werd geschept. Deze docu bevat niet eerder vertoonde beelden en verhalen van onder anderen slachtoffers, politie en Defensie. Bekijk de eerste beelden en aankondiging voor De gijzeling in de Apple Store hieronder. De gijzeling in de Apple Store is op donderdag 22 februari vanaf 20.00 uur te zien bij AT5 en gelijktijdig te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)
Maandag 5 februari om 15:19

Binnenkort kun je kijken naar de indringende documentaire De gijzeling in de Apple Store. 22 februari is het precies twee jaar geleden dat de gijzeling in Amsterdam plaatsvond.

Niet eerder vertoonde beelden
Op 22 februari 2022 werd Nederland opgeschrikt door een gijzeling in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Precies 2 jaar later kun je kijken naar een tweedelige documentaire die met een intense reconstructie van heel dichtbij laat zien wat er precies gebeurde. De dader eiste miljoenen in cryptovaluta maar kwam om het leven toen hij probeerde te ontsnappen en door een politieauto werd geschept. Deze docu bevat niet eerder vertoonde beelden en verhalen van onder anderen slachtoffers, politie en Defensie.

Bekijk de eerste beelden en aankondiging voor De gijzeling in de Apple Store hieronder. De gijzeling in de Apple Store is op donderdag 22 februari vanaf 20.00 uur te zien bij AT5 en gelijktijdig te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's