Wat is er met de vermiste Yildiz gebeurd? 'Dacht dat ze op vakantie waren' (video)

Wat is er met de vermiste Yildiz gebeurd? 'Dacht dat ze op vakantie waren' (video)

Donderdag 15 februari om 21:47

Wat is er met de <em>vermiste Yildiz</em> gebeurd? 'Dacht dat ze op vakantie waren' (video) De politie laat nog weinig informatie los over de vermissing van de 42-jarige Yildiz Kayali uit Zevenaar. Maar dat er donderdag een groot onderzoek is gestart rondom haar woning en die van haar man is de buurtbewoners niet onopgemerkt gebleven. 'Het is wel even schrikken. (...) Ik dacht dat ze op vakantie waren,' reageert een buurtbewoner. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Eerste officiële lentedag is een feit: lokaal 17 graden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: raadzaal Amsterdam ontruimd tijdens debat erotisch centrum (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie mensen omgekomen bij frontale botsing Friesland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie laat nog weinig informatie los over de vermissing van de 42-jarige Yildiz Kayali uit Zevenaar. Maar dat er donderdag een groot onderzoek is gestart rondom haar woning en die van haar man is de buurtbewoners niet onopgemerkt gebleven. 'Het is wel even schrikken. (...) Ik dacht dat ze op vakantie waren,' reageert een buurtbewoner.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's