Eerste officiële lentedag is een feit: lokaal 17 graden (video)

Eerste officiële lentedag is een feit: lokaal 17 graden (video)

Donderdag 15 februari om 18:08

Eerste officiële <em>lentedag</em> is een feit: lokaal 17 graden (video) Nog nooit was het zo warm op 15 februari. Het kwik in De Bilt steeg donderdag naar zo'n 15,5 graden. Gemiddeld is dat meer een temperatuur voor 11 maart, zo blijkt uit de cijfers van Weer.nl, maar vandaag was het rond het middaguur al raak in Limburg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Urgent politiebericht: ontsnapte tbs'er Mouloud Mezlay in Groningen niet zelf benaderen Bekijk deze video » 'Verraste' Kim Putters is nieuwe informateur: ‘Lastige klus in ingewikkeld politiek landschap’ Bekijk deze video » Vrouw (42) uit Zevenaar al sinds december vermist, politie doet onderzoek bij woning (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Nog nooit was het zo warm op 15 februari. Het kwik in De Bilt steeg donderdag naar zo'n 15,5 graden. Gemiddeld is dat meer een temperatuur voor 11 maart, zo blijkt uit de cijfers van Weer.nl, maar vandaag was het rond het middaguur al raak in Limburg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's