Hart van Nederland: raadzaal Amsterdam ontruimd tijdens debat erotisch centrum (video)

Hart van Nederland: raadzaal Amsterdam ontruimd tijdens debat erotisch centrum (video)

Donderdag 15 februari om 19:40

<em>Hart van Nederland</em>: raadzaal Amsterdam ontruimd tijdens debat <em>erotisch centrum</em> (video) Een vergaderzaal in het stadhuis in Amsterdam waar de gemeenteraad vandaag debatteert over de locatie van een erotisch centrum, is vanmiddag even ontruimd geweest vanwege een verdacht voorwerp. In Hart van Nederland hoorde je dat het om een speaker met kreungeluiden ging. Uit voorzorg werd de zaal ontruimd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. 'Verraste' Kim Putters is nieuwe informateur: ‘Lastige klus in ingewikkeld politiek landschap’ Bekijk deze video » Vrouw (42) uit Zevenaar al sinds december vermist, politie doet onderzoek bij woning (video) Bekijk deze video » Eerste officiële lentedag is een feit: lokaal 17 graden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vergaderzaal in het stadhuis in Amsterdam waar de gemeenteraad vandaag debatteert over de locatie van een erotisch centrum, is vanmiddag even ontruimd geweest vanwege een verdacht voorwerp. In Hart van Nederland hoorde je dat het om een speaker met kreungeluiden ging. Uit voorzorg werd de zaal ontruimd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's