Hart van Nederland: drie mensen omgekomen bij frontale botsing Friesland (video)

Hart van Nederland: drie mensen omgekomen bij frontale botsing Friesland (video)

Donderdag 15 februari om 20:17

<em>Hart van Nederland</em>: drie mensen omgekomen bij frontale botsing Friesland (video) Bij een frontale botsing tussen twee auto's in het oosten van Friesland zijn drie mensen om het leven gekomen. De drie waren inzittenden van twee auto's. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vrouw (42) uit Zevenaar al sinds december vermist, politie doet onderzoek bij woning (video) Bekijk deze video » Eerste officiële lentedag is een feit: lokaal 17 graden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: raadzaal Amsterdam ontruimd tijdens debat erotisch centrum (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een frontale botsing tussen twee auto's in het oosten van Friesland zijn drie mensen om het leven gekomen. De drie waren inzittenden van twee auto's. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's