Laatste beelden Aleksej Navalny: maakte gisteren nog grapjes tijdens rechtszaak (video)

Laatste beelden Aleksej Navalny: maakte gisteren nog grapjes tijdens rechtszaak (video)

Vrijdag 16 februari om 15:48

Laatste beelden <em>Aleksej Navalny</em>: maakte gisteren nog grapjes tijdens rechtszaak (video) De Russische oppositieleider Aleksej Navalny (47) is overleden. Navalny was fel tegenstander van Vladimir Poetin en zat al jaren vast in een strafkolonie in het noorden van Rusland. De reginale gevangenisautoriteiten hebben de dood van Navalny bevestigd. OverlijdenRTL Nieuws deelt de beelden van een rechtszitting van donderdag waar Navalny via een videoverbinding verscheen. De oppositieleider lijkt goedgemutst en maakt nog een grapje met de rechter. Vrijdagmiddag werd zijn overlijden bekendgemaakt. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Minister Bruins Slot reageert op dood Aleksej Navalny: 'Het is verschrikkelijk' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Laatste beelden Aleksej Navalny: maakte gisteren nog grapjes tijdens rechtszaak (video)

De Russische oppositieleider Aleksej Navalny (47) is overleden. Navalny was fel tegenstander van Vladimir Poetin en zat al jaren vast in een strafkolonie in het noorden van Rusland. De reginale gevangenisautoriteiten hebben de dood van Navalny bevestigd.

Overlijden
RTL Nieuws deelt de beelden van een rechtszitting van donderdag waar Navalny via een videoverbinding verscheen. De oppositieleider lijkt goedgemutst en maakt nog een grapje met de rechter. Vrijdagmiddag werd zijn overlijden bekendgemaakt.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's