Cheetawelpjes geboren in Safaripark Beekse Bergen: bekijk de schattige beelden

Cheetawelpjes geboren in Safaripark Beekse Bergen: bekijk de schattige beelden

<em>Cheetawelpjes</em> geboren in Safaripark Beekse Bergen: bekijk de schattige beelden Een bijzonder moment is aangebroken in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Er zijn namelijk twee cheetawelpjes geboren. Het park heeft laten weten dat het goed gaat met de moeder en de pasgeboren cheeta’s. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Gillende Maxime Meiland ziet dromedaris die haar auto aflikt Bekijk deze video » Het echte leven in de dierentuin: Pinguïnkoppel Joey en Anoeska zijn toe aan volgende stap Bekijk deze video » Schattig: giraffe geboren in dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrijdag 16 februari om 13:07

Een bijzonder moment is aangebroken in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Er zijn namelijk twee cheetawelpjes geboren. Het park heeft laten weten dat het goed gaat met de moeder en de pasgeboren cheeta’s.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's