Johan Derksen deelt bedgeheimen in Vandaag Inside: 'Natte neus van de hond' (video)

Johan Derksen deelt bedgeheimen in Vandaag Inside: 'Natte neus van de hond' (video)

Zaterdag 17 februari om 09:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen deelt bedgeheimen in <em>Vandaag Inside</em>: 'Natte neus van de hond' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside dat hij over het algemeen goed slaapt en weinig wakker ligt. 'Ik lig eigenlijk nergens wakker van, maar ik ben wel drie keer per nacht wakker om te plassen.' En hond Cuby maakt Derksen natuurlijk maar al te graag wakker. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside dat hij over het algemeen goed slaapt en weinig wakker ligt. 'Ik lig eigenlijk nergens wakker van, maar ik ben wel drie keer per nacht wakker om te plassen.' En hond Cuby maakt Derksen natuurlijk maar al te graag wakker.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's