ZIEN: Irene Schouten pakt wereldtitel na fraaie inhaalslag

ZIEN: Irene Schouten pakt wereldtitel na fraaie inhaalslag

ZIEN: <em>Irene Schouten</em> pakt wereldtitel na <em>fraaie</em> inhaalslag Ondanks een val in de beginfase, is Irene Schouten bij de WK afstanden wereldkampioene geworden op de massastart. De 31-jarige Noord-Hollandse klopte in de sprint Ivanie Blondin uit Canada. Het brons ging naar titelverdedigster Marijke Groenewoud. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven met beelden bij de finish. Goud"Voor Schouten is het de derde wereldtitel op deze WK afstanden. Ze won eerder goud op de 3000 meter en pakte met Groenewoud en Joy Beune goud op de ploegachtervolging. Ze werd ook twee keer eerder wereldkampioene op de massastart", schrijft HvN op hun website. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met Irene Schouten die de wereldtitel pakt. Bekijk ook Harde val Kjeld Nuis na finish op 1000 meter bij WB Salt Lake City (video) Bekijk deze video » Live stream WK afstanden schaatsen in Calgary (donderdag 15 februari) Bekijk deze video »
Sport :
Zondag 18 februari om 08:28

Ondanks een val in de beginfase, is Irene Schouten bij de WK afstanden wereldkampioene geworden op de massastart. De 31-jarige Noord-Hollandse klopte in de sprint Ivanie Blondin uit Canada. Het brons ging naar titelverdedigster Marijke Groenewoud. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven met beelden bij de finish.

Goud
"Voor Schouten is het de derde wereldtitel op deze WK afstanden. Ze won eerder goud op de 3000 meter en pakte met Groenewoud en Joy Beune goud op de ploegachtervolging. Ze werd ook twee keer eerder wereldkampioene op de massastart", schrijft HvN op hun website.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met Irene Schouten die de wereldtitel pakt.

Actuele video's

Meer actuele video's