Oogoperatie voor Jan Dulles: "Echt een wonder" (video)

Oogoperatie voor Jan Dulles: "Echt een wonder" (video)

Zondag 18 februari om 09:55

De 3J-zanger Jan Dulles is vrijdag geopereerd aan zijn ogen. De Volendammer heeft nieuwe lenzen gekregen, laat hij weten op Instagram. Bekijk de Instagrampost hieronder.

Zonnebril
"Geen contactlenzen maar de lenzen die ik ooit van God heb gekregen, die niet zo helder meer waren en nog steeds ieder jaar slechter werden", schrijft de 3JS-zanger bij een foto van hem met een zonnebril op. "Die heb ik laten verwijderen en daarvoor nieuwe laten implanteren. Een wonder. Echt een wonder."

Bekijk de Shownieuws-video over Jan Dulles' operatie hieronder.

Oogoperatie voor <em>Jan Dulles</em>: &quot;Echt een wonder&quot; (video) De 3J-zanger Jan Dulles is vrijdag geopereerd aan zijn ogen. De Volendammer heeft nieuwe lenzen gekregen, laat hij weten op Instagram. Bekijk de Instagrampost hieronder. Zonnebril"Geen contactlenzen maar de lenzen die ik ooit van God heb gekregen, die niet zo helder meer waren en nog steeds ieder jaar slechter werden", schrijft de 3JS-zanger bij een foto van hem met een zonnebril op. "Die heb ik laten verwijderen en daarvoor nieuwe laten implanteren. Een wonder. Echt een wonder." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial) Bekijk de Shownieuws-video over Jan Dulles' operatie hieronder. Bekijk ook Zien: Jan Dulles en Caroline zijn getrouwd: "Het was een heel emotionele toestand" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien: exclusieve beelden van bruiloft Jan Dulles en Caroline Mol in Volendam Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's