Zien: exclusieve beelden van bruiloft Jan Dulles en Caroline Mol in Volendam

Zien: exclusieve beelden van bruiloft Jan Dulles en Caroline Mol in Volendam

Donderdag 14 september 2023 om 13:06

Schitterend liefdesnieuws voor Jan Dulles en zijn vrouw Caroline Mol, want afgelopen woensdag zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. 13 september is een speciale dag voor het stel, aangezien het tevens de geboortedag is van hun dochter Donna, die in 2020 helaas enkele maanden na haar geboorte is overleden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>exclusieve beelden</em> van bruiloft <em>Jan Dulles</em> en <em>Caroline Mol</em> in Volendam Schitterend liefdesnieuws voor Jan Dulles en zijn vrouw Caroline Mol, want afgelopen woensdag zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. 13 september is een speciale dag voor het stel, aangezien het tevens de geboortedag is van hun dochter Donna, die in 2020 helaas enkele maanden na haar geboorte is overleden. Tekst gaat verder onder de video. Overleden dochtertje DonnaHun dochtertje Donna overleed op een leeftijd van nog geen drie maanden aan een scheur in haar middenrif. Hierover deelde hij op Instagram: "Het klinkt misschien gek, maar als ik het verhaal vertel over Donna's overlijden, dan gaat dat als op een soort automatische piloot. Op dat moment realiseer ik me niet hoe heftig dat verhaal eigenlijk is." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jan Dulles opent een eigen restaurant: "Unieke kans" Bekijk deze video » Zien: Jan Dulles en Caroline zijn getrouwd: "Het was een heel emotionele toestand" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :

Overleden dochtertje Donna
Hun dochtertje Donna overleed op een leeftijd van nog geen drie maanden aan een scheur in haar middenrif. Hierover deelde hij op Instagram: "Het klinkt misschien gek, maar als ik het verhaal vertel over Donna's overlijden, dan gaat dat als op een soort automatische piloot. Op dat moment realiseer ik me niet hoe heftig dat verhaal eigenlijk is."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's