Burgemeester Den Haag over rellen en ravage: "Afschuwelijk, hoe halen ze het in hun hoofd" (HvNl)

Burgemeester Den Haag over rellen en ravage: "Afschuwelijk, hoe halen ze het in hun hoofd" (HvNl)

Burgemeester <em>Den Haag</em> over rellen en ravage: &quot;Afschuwelijk, hoe halen ze het in hun hoofd&quot; (<em>HvNl</em>) De burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen is de dag na de rellen tussen twee groepen Eritreeërs hevig gechoqueerd. Deze mate van geweld hadden ze niet verwacht. Er was een vergunning afgegeven om bijeen te komen, extra beveiliging was ingeschakeld en de ME stond stand by. Maar dat het zo uit de hand zou lopen, daarover is Jan van Zanen helder: "Afschuwelijk, hoe halen ze het in hun hoofd"! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Op X zijn vele filmpjes en reacties te zien. Bekijk in onderstaand fragment de ravage na de rellen bij het Opera zalencentrum aan de Fruitweg in Den Haag. Zalencentrum #Opera heeft forse schade en op straat is nu te zien hoe groot de ravage is als gevolg van rellen in #DenHaag. Onderstaande video geeft u een goed beeld. #rellen pic.twitter.com/4mzaMELPaZ— Owen (@_owenobrien_) February 17, 2024 Bekijk ook Hart van Nederland: politie schiet verdachte in arm na steekpartij in Doetinchem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde (18) bij auto-ongeluk Nijkerkerveen (video) Bekijk deze video » ZIEN: Irene Schouten pakt wereldtitel na fraaie inhaalslag Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 18 februari om 19:34

De burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen is de dag na de rellen tussen twee groepen Eritreeërs hevig gechoqueerd. Deze mate van geweld hadden ze niet verwacht. Er was een vergunning afgegeven om bijeen te komen, extra beveiliging was ingeschakeld en de ME stond stand by. Maar dat het zo uit de hand zou lopen, daarover is Jan van Zanen helder: "Afschuwelijk, hoe halen ze het in hun hoofd"!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Op X zijn vele filmpjes en reacties te zien. Bekijk in onderstaand fragment de ravage na de rellen bij het Opera zalencentrum aan de Fruitweg in Den Haag.

Actuele video's

Meer actuele video's