Hart van Nederland: politie schiet verdachte in arm na steekpartij in Doetinchem (video)

Hart van Nederland: politie schiet verdachte in arm na steekpartij in Doetinchem (video)

Zaterdag 17 februari om 11:07

<em>Hart van Nederland</em>: politie schiet verdachte in arm na steekpartij in Doetinchem (video) Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag neergeschoten door de politie in het Gelderse Doetinchem, meldt de politie zaterdagochtend. Volgens de politie moest er geweld gebruikt worden en worden geschoten om de situatie onder controle te krijgen. De man zou betrokken zijn bij een steekpartij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: twee gewonden bij ongeluk Apeldoorn, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video » NSC-leden spreken met Pieter Omtzigt: 'We kunnen ministers leveren' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland gewonde bij schietpartij tijdens feest bij sportclub Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag neergeschoten door de politie in het Gelderse Doetinchem, meldt de politie zaterdagochtend. Volgens de politie moest er geweld gebruikt worden en worden geschoten om de situatie onder controle te krijgen. De man zou betrokken zijn bij een steekpartij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's