Gosse in Lang Leve de Liefde had liever gedate met Chantal Janzen (video)

Gosse in Lang Leve de Liefde had liever gedate met Chantal Janzen (video)

Vrijdag 23 februari om 16:20

Gosse had zijn date in de Lang Leve de Liefde-villa heel anders voor zich gezien. Dat laat hij op zo'n lompe manier aan zijn date Jolanda weten dat ze niets meer weet uit te brengen.

Lees verder onder de video.

Gosse in <em>Lang Leve de Liefde</em> had liever gedate met Chantal Janzen (video) Gosse had zijn date in de Lang Leve de Liefde-villa heel anders voor zich gezien. Dat laat hij op zo'n lompe manier aan zijn date Jolanda weten dat ze niets meer weet uit te brengen. Lees verder onder de video. Chantal JanzenIn Lang Leve de Liefde laat Gosse zich van zijn meest botte kant zien. Niet alleen liet hij zijn date (met hernia) op de bank slapen, maar nu deelt hij haar op diezelfde bank mede dat ze geen Chantal Janzen is. 'En dat had ik wel opgegeven.' Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Mariken in Lang Leve de Liefde over Gerards specifieke kledingsmaak: "Dit is fouter dan fout" Bekijk deze video » Asociaal! Leg die telefoon eens weg Harm (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Chantal Janzen
In Lang Leve de Liefde laat Gosse zich van zijn meest botte kant zien. Niet alleen liet hij zijn date (met hernia) op de bank slapen, maar nu deelt hij haar op diezelfde bank mede dat ze geen Chantal Janzen is. 'En dat had ik wel opgegeven.'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's