Hart van Nederland: auto ramt gevel uit woning in Wijchen (video)

Hart van Nederland: auto ramt gevel uit woning in Wijchen (video)

Zaterdag 24 februari om 13:07

<em>Hart van Nederland</em>: auto ramt gevel uit woning in Wijchen (video) Een automobilist is zaterdagochtend in Wijchen uit de bocht gevlogen en tegen een woning geknald. Bijna de hele gevel van het huis ligt eruit, zo is te zien op de beelden van Hart van Nederland. Het huis is flink beschadigd, en de auto ook. Meerdere hulpdiensten zijn uitgerukt naar de plek van het incident. Zover bekend is de bestuurder niet gewond geraakt. Ook in de woning raakte niemand gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Terugblik: precies twee jaar geleden begon oorlog Oekraïne (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden in villa Schellinkhout, politie denkt aan misdrijf (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode wolf gevonden in bos tussen Ede en Wekerom (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is zaterdagochtend in Wijchen uit de bocht gevlogen en tegen een woning geknald. Bijna de hele gevel van het huis ligt eruit, zo is te zien op de beelden van Hart van Nederland. Het huis is flink beschadigd, en de auto ook. Meerdere hulpdiensten zijn uitgerukt naar de plek van het incident. Zover bekend is de bestuurder niet gewond geraakt. Ook in de woning raakte niemand gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's