Peter Gillis over zoveelste rechtszaak: 'Ze hebben het op Petertje gemunt'

Peter Gillis over zoveelste rechtszaak: 'Ze hebben het op Petertje gemunt'

<em>Peter Gillis</em> over zoveelste rechtszaak: 'Ze hebben het op Petertje gemunt' Peter Gillis is weer eens in de rechtbank te vinden, deze keer heeft hij een zaak aan zijn broek hangen omdat hij als werkgever oud-medewerker Samir niet goed zou hebben behandeld. Hoe kan het toch dat de steenrijke realityster ineens zo veel rechtszaken om zijn oren krijgt? “Hoge bomen vangen veel wind”, reageert Peter. “Ze hebben het op Petertje gemunt.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Graf van moeder Peter Gillis beklad en vernield: "Stop met tv, staat er geschreven" Bekijk deze video » Wendy van Hout: 'Levenslang met Peter Gillis' Bekijk deze video » Peter Gillis wil Gouden Televizier-Ring: 'Past hopelijk om mijn vinger' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 29 februari om 16:27

Peter Gillis is weer eens in de rechtbank te vinden, deze keer heeft hij een zaak aan zijn broek hangen omdat hij als werkgever oud-medewerker Samir niet goed zou hebben behandeld. Hoe kan het toch dat de steenrijke realityster ineens zo veel rechtszaken om zijn oren krijgt? “Hoge bomen vangen veel wind”, reageert Peter. “Ze hebben het op Petertje gemunt.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's