De Bondgenoten: schuldige Sam tegen Nick nadat Donna weg is: "We moeten lief doen tegen Wesley"

De Bondgenoten: schuldige Sam tegen Nick nadat Donna weg is: "We moeten lief doen tegen Wesley"

Dinsdag 5 maart om 18:18

In De Bondgenoten komt het wegstemmen van Donna zoals verwacht hard aan bij Wesley. Hij is dan ook enorm teleurgesteld in Nick, Sam en Beau. In de keuken hebben Nick en Sam het er met hem over. Zodra Wesley zijn hielen heeft gelicht begint Sam tegen Nick. "We moeten lief doen tegen Wesley", aldus schuldige Sam. Daar is Nick het niet mee eens en dat laat hij weten ook!

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

<em>De Bondgenoten</em>: schuldige Sam tegen Nick nadat Donna weg is: &quot;We moeten lief doen tegen Wesley&quot; In De Bondgenoten komt het wegstemmen van Donna zoals verwacht hard aan bij Wesley. Hij is dan ook enorm teleurgesteld in Nick, Sam en Beau. In de keuken hebben Nick en Sam het er met hem over. Zodra Wesley zijn hielen heeft gelicht begint Sam tegen Nick. "We moeten lief doen tegen Wesley", aldus schuldige Sam. Daar is Nick het niet mee eens en dat laat hij weten ook! Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: ex-verleidster Daniëlle zorgt voor frictie tussen Beau en Melanie Bekijk deze video » De Bondgenoten gemist? Gedoe om nieuwe brief ontlokt aan Robert agressieve uitspraak Bekijk deze video » De Bondgenoten: zorgen de knock-outs voor frictie? Bekijk deze video »
TV :

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's