De Bondgenoten: Robert gaat kapot van de spanning tijdens stemronde

De Bondgenoten: Robert gaat kapot van de spanning tijdens stemronde

Woensdag 6 maart om 08:53

De spanning was dinsdag weer om te snijden in De Bondgenoten, want wie wordt de tweede finalist? Robert wordt er zeer onrustig en zelfs emotioneel van: 'Ik was hier zo bang voor. Ik vind dit zo moeilijk.' Toch moet hij laten weten naar wie zijn stem gaat.

Bekijk de uitzending van De Bondgenoten hieronder. Na 27min zie je de stemronde:

De Bondgenoten: <em>Robert</em> gaat kapot van de spanning tijdens stemronde De spanning was dinsdag weer om te snijden in De Bondgenoten, want wie wordt de tweede finalist? Robert wordt er zeer onrustig en zelfs emotioneel van: 'Ik was hier zo bang voor. Ik vind dit zo moeilijk.' Toch moet hij laten weten naar wie zijn stem gaat. Bekijk de uitzending van De Bondgenoten hieronder. Na 27min zie je de stemronde: De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: schuldige Sam tegen Nick nadat Donna weg is: "We moeten lief doen tegen Wesley" Bekijk deze video » Vermissing Dodewaard: 'Deze horrorverhalen gaan rond' Bekijk deze video » Suzanne maant Bastiaan: 'Niet gaan overgeven!' (Married at First Sight) Bekijk deze video »
TV :
De Bondgenoten: Robert gaat kapot van de spanning tijdens stemronde

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's