Kim spreekt David toe in Married at First Sight: 'Vul dat niet voor me in'

Kim spreekt David toe in Married at First Sight: 'Vul dat niet voor me in'

Woensdag 6 maart om 12:34

Er zijn nog weinig echte kriebels tussen Kim en David en dat werd ook wel duidelijk tijdens het gesprek dat ze enkele dagen na hun huwelijksreis met elkaar hadden, na een paar dagen zonder contact. Er worden al snel wat verwijten over en weer gemaakt (wel met respect) maar echte warmte lijkt er niet te zijn tussen de twee. Of heeft hun huwelijk toch nog kans van slagen?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Kim spreekt David toe in <em>Married at First Sight</em>: 'Vul dat niet voor me in' Er zijn nog weinig echte kriebels tussen Kim en David en dat werd ook wel duidelijk tijdens het gesprek dat ze enkele dagen na hun huwelijksreis met elkaar hadden, na een paar dagen zonder contact. Er worden al snel wat verwijten over en weer gemaakt (wel met respect) maar echte warmte lijkt er niet te zijn tussen de twee. Of heeft hun huwelijk toch nog kans van slagen? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Malou wil niet bij Sarath zitten in Married at First Sight: 'Dan heb je geen respect voor me' Bekijk deze video » Suzanne maant Bastiaan: 'Niet gaan overgeven!' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Wereldvreemde Isabella in Lang Leve de Liefde: 'Waarom zit er geen kuiken in een ei?' Bekijk deze video »
TV :
Kim spreekt David toe in Married at First Sight: 'Vul dat niet voor me in'

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's